Aşçılık Topluluğu Etkinliklerde Sınır Tanımıyor

Aşçılık Topluluğu tarafından Varil Çorba sponsorluğuyla "Beyran Epistemolojisi" konulu etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğimiz Varil Çorba Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet ŞAHİN tarafından öğrencilerimize kıymetli bilgi ve tecrübelerin aktarıldığı konferans ile başlayarak, Siirt Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde Varil Çorba lezzet ekibi tarafından özenle hazırlanmış Gaziantep'in önde gelen lezzetlerinden biri olan "Beyran" dağıtımı ile devam etmiş ve son olarak Aşçılık Bölümü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu ikramlık ve şerbetlerin dağıtımı ile sona ermiştir.

Etkinliğimizin gerçekleştirilmesinde Gaziantep'ten ilimize kadar gelen, kıymetli bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşan başta Varil Çorba Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet ŞAHİN  olmak üzere Varil Çorba firmasında canla başla çalışan tüm lezzet ekibine; bu muhteşem etkinliğe sağladığı katkılardan ötürü çok teşekkür ederiz.

Siirt Üniversitesi Aşçılık Topluluğu
Öğr. Gör. SÜMEYYE DALAGAN /